Το 2017 «επέστρεψε» στο κέντρο της πόλης της Κατερίνης με την ίδρυση του σημερινού φαρμακείου που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 9.

Ο χώρος που φιλοξενεί της επιχείρηση είναι γύρω στα 90 τ.μ. και είναι κατάλληλος τόσο για εκτέλεση των συνταγών όσο και για πώληση προϊόντων ομορφιάς, συμπληρωμάτων διατροφής, ειδών βρεφοανάπτυξης, ορθοπεδικών, οδοντιατρικών, οπτικών πρεσβυωπίας, προϊόντων φυτοθεραπείας και ομοιοπαθητικών.

Στο φαρμακείο υπάρχει οργανωμένη αποθήκη και εργαστήριο.

Το φαρμακείο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η επάρκεια, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την υψηλή παροχή συμβουλών υγείας και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη, κάνει το φαρμακείο σημείο αναφοράς του κέντρου της πόλης. Έναν ιδανικό χώρο για όλους με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πιστή και σχεδόν μόνιμη πελατεία.

Στο χώρο του φαρμακείου γίνεται αυστηρή επιλογή παραφαρμακευτικών προϊόντων από αξιόπιστους προμηθευτές και γίνεται επιλογή προϊόντων εμπιστοσύνης και όχι – απαραίτητα – σύμφωνα με τις προσταγές των διαφημίσεων.

Η προσπάθεια αξιολόγησης των προϊόντων είναι διαρκής ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών.

Η συνεχής φροντίδα για την επιμέλεια των ραφιών και ο άμεσος ανεφοδιασμός τους αποτελεί κύριο γνώρισμα του χώρου. Υπάρχει πάντα επάρκεια προϊόντων.

Ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες της, υπάρχει επικοινωνία με τους πελάτες και τους κατόχους της κάρτας προνομίων (bonus card) καθώς οι προσφορές γίνονται με μηνύματα αναρτημένα στο χώρο του φαρμακείου, στα social media και μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ο φαρμακοποιός Ιωάννης Καραγιάννης φροντίζει ιδιαίτερα την κάθε αγορά, ακόμη και αυτήν από επώνυμη ζήτηση του πελάτη, να τη συνοδεύει πάντα μια αξιόπιστη συμβουλή.

Σε μια εποχή που οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους σ’ αυτόν του παρόχου φροντίδας υγείας στους ασθενείς – πελάτες τους, στο Φαρμακείο Καραγιάννη φροντίζουμε να κτίζουμε καθημερινά σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και αυτό αποτελεί και το δυνατό μας σημείο!

Κανένας, ακόμη και αυτός που θα μπει για πρώτη φορά στο φαρμακείο, δεν πρόκειται να τύχει απρόσωπης εξυπηρέτησης. Η φιλική συμπεριφορά, η ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα, η ποιότητα των επιστημονικών συμβουλών σε θέματα υγείας αλλά και ευεξίας – ομορφιάς, κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών του και κτίζουν την μακρόχρονη σχέση φαρμακείου – πελάτη.

Πλέον στο φαρμακείο δεν έρχονται μόνο για να αγοράσουν προϊόντα, αλλά κυρίως για να βρουν λύση σε κάποιο πρόβλημα που τους απασχολεί.